ابتلا به بیماریهای مزمن مانند دیابت، فشارخون بالا، بیماری قلبی و عروقی، بیماری مزمن تنفسی
تب، بدندرد، خستگی، گرفتگی عضلات، تعریق، سردرد، سرفههای خشک، آبریزش بینی، تنگی نفس
یکی از بهترین راههای پیشگیری از آنفلوآنزا دریافت واکسن است. اما از آنجا که واکسن ۱۰۰ درصد موثر نیست، باید با اقدامات زیر از انتشار ویروس جلوگیری کنید:
آنفولانزا بیماری جدیتری است که در برخی مواقع میتواند حتی کشنده باشد. ازاینرو شناخت علائم بیماری آنفولانزا ضرورت دارد. در این مقاله به بررسی شایعترین علائم آنفولانزا و راههای پیشگیری و درمان آن میپردازیم.
این عوارض اغلب خفیف هستند و پس از مدت زمان کوتاهی از بین میروند. شایعترین عوارض عبارتاند از:
همچنین هنگام ابتلا به این بیماری از مصرف دخانیات و استفاده از نوشیدنیهای الکلی خودداری فرمایید.
پس تا جای ممکن خود را در معرض این بیماری قرار نداده و در صورت مبتلا شدن، به دنبال روش های درمان آن بروید.
عدم فرستادن کودکان بیمار به مهدکودکها یا مدارس میتواند سرعت گسترش این بیماری را کاهش دهد. پرهیز از بوسیدن و دست دادن در زمستان مفید است.
دریافت واکسن: از مهمترین عواملی که باعث پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به بیماری آنفولانزا میشود، تزریق واکسن آنفولانزا میباشد.
در صورتی که ویروس روی دست شما منتقل شده باشد، هنگامی که دهان، چشمها و بینی خود را لمس کنید وارد بدنتان میشود.
بیشتر بدانید: سرماخوردگی و آنفولانزا در دیابتیها را چگونه کنترل کنیم؟
آنفولانزا یک عفونت ویروسی مسری است که توسط ویروسهای آنفولانزا ایجاد میشود و بینی، گلو و گاهی ریهها را تحت تأثیر قرار میدهد و علائمی مانند شروع ناگهانی تب بالا، سرفه، خستگی و درد عضلانی دارد. بیماری آنفولانزا به عنوان یک بیماری فصلی شناخته میشود، معمولاً در ماههای زمستان که بسیاری از اقشار جامعه بیمار میشوند و به یک بیماری همهگیر تبدیل میشوند، بیشتر دیده میشود.
همهی افراد در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند؛ اما برخی افراد که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض ابتلا به عفونت آنفولانزا قرار دارند. افراد زیر بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند:
از رژیمهای بسیار رایج برای لاغری، جدیدترین علائم آنفولانزا رژیم کتوژینک میباشد. این رژیم حتما باید با مشورت و توصیهی پزشک انجام گردد.